Bobby – Catalogus

pres_cataBobby logo

Bobby ontwerpt design-accessoires voor honden en katten en overhandigde de catalogus met de collectie 2014 half juni aan zijn verkopers. Dit was een originele creatie van Evolution, dat instond voor het hele ontstaan en zorgde voor een volkomen nieuw concept.

Strak, modern en kleurrijk: trendy dus! De nieuwe stijl viel zowel bij het merk als bij de klanten in de smaak. Canifrance SAS besliste bovendien om opnieuw de catalogus voor het volgende jaar aan ons toe te vertrouwen.

Er waren zes maanden werk nodig om deze catalogus van 48 pagina’s op te maken, tussen de eerste creatieve voorstellen en de distributie aan de verkopers. De foto’s en de opgestelde teksten werden rechtstreeks geïntegreerd in MDM PiiVO voor een vlotte en snelle import in de layout terwijl de sfeerfoto’s door onze teams in onze studio’s werden genomen.

News

Foto’s – Leroy Merlin

Evolution heeft alle foto’s van de collectie 2016 uit de Leroy Merlin-catalogi “Ma cuisine”, “Ma salle de bains” en “Aménager & Profiter”, en ook voor de interieurgidsen “Et si…” en “Rénover et construire” genomen.

+

Foto’s – Tarkett

Tarkett, het merk voor vloerbekleding en parketten, verdeelt sinds vorige maand zijn catalogus bij de verkopers. Dit fraaie en strakke werkstuk, dat op dik papier is afgeprint, is een perfect eerbetoon aan de foto’s van Evolution, waarvan de studio alle foto’s uit de catalogus 2016 voor z’n rekening heeft genomen.

+

Catalogus – Bricoman

Voor het tiende jaar op rij heeft Evolution de volledige algemene catalogus van Bricoman in elkaar gestoken. Typisch voor deze editie 2016 is dat er twee versies van bestaan: de eerste is 442 pagina’s dik, de tweede 460. Dit betekende extra desktoppublishing werk voor ons prepress-team.

+