Catalogus – Brico

brico-605x340

De nieuwe Brico catalogus ligt sinds begin april in de winkel. De catalogus is een ontwerp van Evolution, die hem een nieuwe stijl en een nieuw formaat heeft gegeven, met vermelding van de eigen codes van het magazine.

De nieuwe catalogus is veel meer dan enkel een uitstalraam voor de bij Brico verkochte producten. De 116 pagina’s dikke catalogus is een bundeling van tips, vernieuwende ideetjes, koopjes en levenskunst. Veel aandacht gaat naar het beeldmateriaal, met tal van foto’s op een volle of dubbele pagina, die in een strak kleedje zijn gegoten.

Deze zogenaamde “magaloog” is getrouw de laatste marketingcampagnes van het doe-het-zelf merk, opgebouwd rond het thema van de “Makers”. Ze staan centraal in de communicatie en worden extra belicht aan de hand van 12 mini-reportages, waarin “hun” realisaties in alle uithoeken van België worden aangeprezen.

News

Foto’s – Leroy Merlin

Evolution heeft alle foto’s van de collectie 2016 uit de Leroy Merlin-catalogi “Ma cuisine”, “Ma salle de bains” en “Aménager & Profiter”, en ook voor de interieurgidsen “Et si…” en “Rénover et construire” genomen.

+

Foto’s – Tarkett

Tarkett, het merk voor vloerbekleding en parketten, verdeelt sinds vorige maand zijn catalogus bij de verkopers. Dit fraaie en strakke werkstuk, dat op dik papier is afgeprint, is een perfect eerbetoon aan de foto’s van Evolution, waarvan de studio alle foto’s uit de catalogus 2016 voor z’n rekening heeft genomen.

+

Catalogus – Bricoman

Voor het tiende jaar op rij heeft Evolution de volledige algemene catalogus van Bricoman in elkaar gestoken. Typisch voor deze editie 2016 is dat er twee versies van bestaan: de eerste is 442 pagina’s dik, de tweede 460. Dit betekende extra desktoppublishing werk voor ons prepress-team.

+