Catalogus – Bricoman

BRICO-CATA_SIMUL_Couv+logo

De catalogus Bricoman 2015 kreeg een nieuw kleedje. Naast een nieuwe huisstijl worden de 15.000 productreferenties nu georganiseerd volgens werf en niet meer uitsluitend volgens catagorie. Deze nieuwe organisatie moet het opzoeken van producten door de klant, zowel particulieren als professionals, gemakkelijker maken.

Net zoals vorig jaar is elke pagina voorzien van een flash code. Indien men deze scant met smartphone of tablet, belandt men rechtstreeks bij het product in de webshop, met de prijs en de hoeveelheden voor de geselecteerde winkel. Deze gegevens worden dagelijks bijgewerkt in de app.

Dit jaar werden meer dan 2.000 nieuwe producten gefotografeerd in onze studio en in decor gezet door onze grafische medewerkers. Daarbij komen ookn og de 12 nieuwe keukenmodellen en de 133 sfeerbeelden van tegels en parket. Allemaal producten die worden toegevoegd aan de referenties die al bestonden in de database van onze software MDM PiiVO. Dit proces maakt het mogelijk de dekstoppublishing van deze catalogus van 436 pagina’s te optimaliseren met periodieke updates tijdens het jaar.

News

Foto’s – Leroy Merlin

Evolution heeft alle foto’s van de collectie 2016 uit de Leroy Merlin-catalogi “Ma cuisine”, “Ma salle de bains” en “Aménager & Profiter”, en ook voor de interieurgidsen “Et si…” en “Rénover et construire” genomen.

+

Foto’s – Tarkett

Tarkett, het merk voor vloerbekleding en parketten, verdeelt sinds vorige maand zijn catalogus bij de verkopers. Dit fraaie en strakke werkstuk, dat op dik papier is afgeprint, is een perfect eerbetoon aan de foto’s van Evolution, waarvan de studio alle foto’s uit de catalogus 2016 voor z’n rekening heeft genomen.

+

Catalogus – Bricoman

Voor het tiende jaar op rij heeft Evolution de volledige algemene catalogus van Bricoman in elkaar gestoken. Typisch voor deze editie 2016 is dat er twee versies van bestaan: de eerste is 442 pagina’s dik, de tweede 460. Dit betekende extra desktoppublishing werk voor ons prepress-team.

+