Catalogus en campagne – Brico

BRICO-CATA_SIMUL

Voor het tweede opeenvolgende jaar werd de tuincatalogus 2015 van Brico volledig door Evolution uitgevoerd. Dit jaar kozen onze artistieke directeurs en stylisten voor iets nieuws. Ze gebruikten de eigen codes van het magazine om er creatieve en inspirerende boodschappen rond te bouwen.

De “Magalogus” tuin 2015 wil een bron van inspiratie zijn voor de lezers en belicht meteen de “Belgische” inslag van het merk. De pagina’s van de catalogus staan vol artikelen, reportages en originele ideeën waarvoor onze teams heel België hebben afgereisd met een selectie van producten van Brico. Ze plaatsten ze op unieke, bekende of bruisende plaatsen in alle uithoeken van ons land om de kern van het buitenleven te vatten. We gingen dan ook op zoek naar mensen die hun verhaal en hun visie op tuinieren met ons wilden delen.

Voor deze 364 pagina’s moeten al onze medewerkers de krachten bundelen, van de artistieke directeurs tot de desktoppublishers via de fotografen, stylisten, chromisten, logistieke medewerkers, enz. Ook ons videoteam werd niet vergeten vermits een tiental reportages werd opgenomen om de crosscanal-beleving voor de lezer te versterken. De catalogus is nu online en op papier verkrijgbaar in de winkels. Evolution zorgt daarbij ook voor een nationale lanceringscampagne. Een totaalproject dus waarvoor onze teams aan de slag gingen vanaf de eerste briefings bij de klant in september 2014.

News

Foto’s – Leroy Merlin

Evolution heeft alle foto’s van de collectie 2016 uit de Leroy Merlin-catalogi “Ma cuisine”, “Ma salle de bains” en “Aménager & Profiter”, en ook voor de interieurgidsen “Et si…” en “Rénover et construire” genomen.

+

Foto’s – Tarkett

Tarkett, het merk voor vloerbekleding en parketten, verdeelt sinds vorige maand zijn catalogus bij de verkopers. Dit fraaie en strakke werkstuk, dat op dik papier is afgeprint, is een perfect eerbetoon aan de foto’s van Evolution, waarvan de studio alle foto’s uit de catalogus 2016 voor z’n rekening heeft genomen.

+

Catalogus – Bricoman

Voor het tiende jaar op rij heeft Evolution de volledige algemene catalogus van Bricoman in elkaar gestoken. Typisch voor deze editie 2016 is dat er twee versies van bestaan: de eerste is 442 pagina’s dik, de tweede 460. Dit betekende extra desktoppublishing werk voor ons prepress-team.

+