Expert – Catalogus

Expert_Couv+der_Logo

Expert vernieuwde zijn vertrouwen in Evolution voor de realisatie van de gereedschapscatalogus 2015. De hele opmaak en realisatie werd door onze creatieve en pre-pressteams uitgevoerd.

De nieuwe catalogus van Expert 2015, gebaseerd op de huisstijl die Evolution in 2014 nog ontwikkelde, telt voortaan 292 pagina’s, dat zijn er 50 meer dan het vorige jaar. Net zoals vroeger bestaat de catalogus naast de Franstalige versie nog in 7 talen: Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Portugees, Pools en Grieks.

News

Foto’s – Leroy Merlin

Evolution heeft alle foto’s van de collectie 2016 uit de Leroy Merlin-catalogi “Ma cuisine”, “Ma salle de bains” en “Aménager & Profiter”, en ook voor de interieurgidsen “Et si…” en “Rénover et construire” genomen.

+

Foto’s – Tarkett

Tarkett, het merk voor vloerbekleding en parketten, verdeelt sinds vorige maand zijn catalogus bij de verkopers. Dit fraaie en strakke werkstuk, dat op dik papier is afgeprint, is een perfect eerbetoon aan de foto’s van Evolution, waarvan de studio alle foto’s uit de catalogus 2016 voor z’n rekening heeft genomen.

+

Catalogus – Bricoman

Voor het tiende jaar op rij heeft Evolution de volledige algemene catalogus van Bricoman in elkaar gestoken. Typisch voor deze editie 2016 is dat er twee versies van bestaan: de eerste is 442 pagina’s dik, de tweede 460. Dit betekende extra desktoppublishing werk voor ons prepress-team.

+