Folders – Bricoman

SaintOmer_LivreOuvert+Couv+logo

Alle periodieke folders van Bricoman werden ontworpen en gerealiseerd door Evolution. Dit is een project dat onze teams het hele jaar door bezighoudt.

Het voorbereidingswerk voor de eerste folder begint immers al begin november en Evolution blijft ermee bezig tot de levering van de laatste folder aan de drukker, eind oktober. Voor deze realisaties is onze tool MDM PiiVO werkelijk onontbeerlijk; we gebruiken het voor het structureren van de enorme hoeveelheid referenties, inlichtingen en productafbeeldingen die aan bod komen in de 15 jaarlijkse edities.

Elk van de 36 winkels van de keten heeft een eigen versie. Naast de producten die permanent en nationaal verkrijgbaar zijn, bevat elke catalogus ook “nieuwe” producten die in beperkte hoeveelheid worden aangeboden. Het aantal stuks dat in elke winkel aanwezig zal zijn, verschijnt in de bijbehorende folder. Daarom moeten alle exemplaren telkens grondig gecontroleerd worden.

News

Foto’s – Leroy Merlin

Evolution heeft alle foto’s van de collectie 2016 uit de Leroy Merlin-catalogi “Ma cuisine”, “Ma salle de bains” en “Aménager & Profiter”, en ook voor de interieurgidsen “Et si…” en “Rénover et construire” genomen.

+

Foto’s – Tarkett

Tarkett, het merk voor vloerbekleding en parketten, verdeelt sinds vorige maand zijn catalogus bij de verkopers. Dit fraaie en strakke werkstuk, dat op dik papier is afgeprint, is een perfect eerbetoon aan de foto’s van Evolution, waarvan de studio alle foto’s uit de catalogus 2016 voor z’n rekening heeft genomen.

+

Catalogus – Bricoman

Voor het tiende jaar op rij heeft Evolution de volledige algemene catalogus van Bricoman in elkaar gestoken. Typisch voor deze editie 2016 is dat er twee versies van bestaan: de eerste is 442 pagina’s dik, de tweede 460. Dit betekende extra desktoppublishing werk voor ons prepress-team.

+