Foto’s – Leroy Merlin

LM-CATA_Sdbain_CouvDer_Logo

Leroy Merlin werkte samen met Evolution voor het nemen van de foto’s voor de catalogi “cahiers des envies” 2015 “Ma salle de bains”, “Ma cuisine” en “Mon guide maison”.

In twee maanden tijd werden zowat 3.032 producten gefotografeerd via 1.037 afbeeldingen. Daarvoor bouwden onze teams in onze studio’s 60 decors en oppervlakken gaande van 8 tot 50 m². Elk product werd geregistreerd in onze software MDM PiiVO om de verplaatsingen in werkelijke tijd te kunnen volgen en te kunnen nagaan hoe het procies gebruikt wordt.

Van de 1.037 goedgekeurde beelden werden de foto’s voor “Ma salle de bains” en “Ma cuisine” bovendien ook in postproductie door ons bewerkt.

News

Foto’s – Leroy Merlin

Evolution heeft alle foto’s van de collectie 2016 uit de Leroy Merlin-catalogi “Ma cuisine”, “Ma salle de bains” en “Aménager & Profiter”, en ook voor de interieurgidsen “Et si…” en “Rénover et construire” genomen.

+

Foto’s – Tarkett

Tarkett, het merk voor vloerbekleding en parketten, verdeelt sinds vorige maand zijn catalogus bij de verkopers. Dit fraaie en strakke werkstuk, dat op dik papier is afgeprint, is een perfect eerbetoon aan de foto’s van Evolution, waarvan de studio alle foto’s uit de catalogus 2016 voor z’n rekening heeft genomen.

+

Catalogus – Bricoman

Voor het tiende jaar op rij heeft Evolution de volledige algemene catalogus van Bricoman in elkaar gestoken. Typisch voor deze editie 2016 is dat er twee versies van bestaan: de eerste is 442 pagina’s dik, de tweede 460. Dit betekende extra desktoppublishing werk voor ons prepress-team.

+