Leroy-Merlin – Selfies

  • GUERANDE0578 1
  • herouvilette0471
  • IZIER0699
  • LA BOUILLADISSE0637
  • WITTENHEIM0774

U hebt ongetwijfeld al de nieuwe reclamecampagne van Leroy-Merlin gezien waarin de realisaties van klanten worden belicht. Welnu, de beroemde “selfies” op het einde van de spot werden door het fototeam van Evolution ingeblikt.

Met de campagne “Vous pouvez être fiers! ” (U kunt trots zijn) plaatst Leroy Merlin de klant en zijn realisaties centraal. De nieuwe spot is sinds het begin van de maand juli op TF1 te zien en vloeit voort uit die van vorig jaar. Er werden “selfies” aan toegevoegd die de gebruikers van de producten van het merk konden insturen.

Deze foto’s, en dan vooral de projecten die erin aan bod komen, zijn de winnaars van een wedstrijd die door Leroy Merlin werd opgestart. De werken van de winnaars worden overal in Frankrijk (en daarbuiten) bekendgemaakt. Bovendien krijgen ze een cadeaubon van €250 die ze in de winkels van de keten mogen gebruiken.

Om deze “selfies” een professionele uitstraling te geven, zijn onze teams ze bij de winnaars zelf gaan namaken. Gedurende vijf dagen legden onze fotografen en stylisten een heuse ronde van Frankrijk af, van de Atlantische kust tot de Azurenkust waarna het na een verblijf in de Elzas opnieuw richting het noorden ging. Een roadtrip van meer dan 3.000 kilometer!

News

Foto’s – Leroy Merlin

Evolution heeft alle foto’s van de collectie 2016 uit de Leroy Merlin-catalogi “Ma cuisine”, “Ma salle de bains” en “Aménager & Profiter”, en ook voor de interieurgidsen “Et si…” en “Rénover et construire” genomen.

+

Foto’s – Tarkett

Tarkett, het merk voor vloerbekleding en parketten, verdeelt sinds vorige maand zijn catalogus bij de verkopers. Dit fraaie en strakke werkstuk, dat op dik papier is afgeprint, is een perfect eerbetoon aan de foto’s van Evolution, waarvan de studio alle foto’s uit de catalogus 2016 voor z’n rekening heeft genomen.

+

Catalogus – Bricoman

Voor het tiende jaar op rij heeft Evolution de volledige algemene catalogus van Bricoman in elkaar gestoken. Typisch voor deze editie 2016 is dat er twee versies van bestaan: de eerste is 442 pagina’s dik, de tweede 460. Dit betekende extra desktoppublishing werk voor ons prepress-team.

+