Catalogus – Mondial Tissus

  • 2-3
  • 4_5
  • 8_9
  • 10_11
  • 14_15
  • MondialTissu_Couv

Met het oog op het vergroten van de faam van zijn aanbod-op-maat verspreidt Mondial Tissus in al zijn verkooppunten gratis een catalogus met alle speciale creaties voor kinderen.

Deze catalogus, «J’imagine avec Mondial Tissus – Spécial confection bébé», telt 20 pagina’s en is opgebouwd als een tijdschrift voor mode en binnenhuisinrichting. De omslag is eenvoudig en leurrijk, op de pagina’s staan mooie beelden en korte teksten die de nieuwsgierigheid en de verbeeldingskracht aanwakkeren. Het is de bedoeling om de creativiteit van de klanten te ontplooien door hen inspiratie te geven met échte realisaties. Deze catalogus, “J’imagine”, moet ook een terugkerende publicatie worden. Deze editie zou dus binnenkort door andere gevolgd kunnen worden …

News

Foto’s – Leroy Merlin

Evolution heeft alle foto’s van de collectie 2016 uit de Leroy Merlin-catalogi “Ma cuisine”, “Ma salle de bains” en “Aménager & Profiter”, en ook voor de interieurgidsen “Et si…” en “Rénover et construire” genomen.

+

Foto’s – Tarkett

Tarkett, het merk voor vloerbekleding en parketten, verdeelt sinds vorige maand zijn catalogus bij de verkopers. Dit fraaie en strakke werkstuk, dat op dik papier is afgeprint, is een perfect eerbetoon aan de foto’s van Evolution, waarvan de studio alle foto’s uit de catalogus 2016 voor z’n rekening heeft genomen.

+

Catalogus – Bricoman

Voor het tiende jaar op rij heeft Evolution de volledige algemene catalogus van Bricoman in elkaar gestoken. Typisch voor deze editie 2016 is dat er twee versies van bestaan: de eerste is 442 pagina’s dik, de tweede 460. Dit betekende extra desktoppublishing werk voor ons prepress-team.

+