CREATIVE & BRAND CONTENTPost prod

35.000 beelden verwerkt per jaar

Aanpassen van de belichting, een object sterker doen uitkomen, de kleuren van een deel of van het hele beeld bijwerken, de kleur van een kledingstuk accentueren, de helderheid van een gezicht … Ook dat is ons vak!

4 Kleurenretoucheurs 2 Post-prod 2D / 3D

Nog een stap verdergaan door uw beelden te blenden en te corrigeren (sfeer, 3D, contouren…). Uw kosten optimaliseren door uw beelden tot leven te brengen.
3D ontdekken

Bank MEDIAS Geïntegreerd PiiVO

Een geïntegreerde tool die uitwisselingen en beeldstromen vergemakkelijkt, en garant staat voor kwaliteit en in acht genomen deadlines.
PiiVO ontdekken

News

Foto’s – Leroy Merlin

Evolution heeft alle foto’s van de collectie 2016 uit de Leroy Merlin-catalogi “Ma cuisine”, “Ma salle de bains” en “Aménager & Profiter”, en ook voor de interieurgidsen “Et si…” en “Rénover et construire” genomen.

+

Foto’s – Tarkett

Tarkett, het merk voor vloerbekleding en parketten, verdeelt sinds vorige maand zijn catalogus bij de verkopers. Dit fraaie en strakke werkstuk, dat op dik papier is afgeprint, is een perfect eerbetoon aan de foto’s van Evolution, waarvan de studio alle foto’s uit de catalogus 2016 voor z’n rekening heeft genomen.

+

Catalogus – Bricoman

Voor het tiende jaar op rij heeft Evolution de volledige algemene catalogus van Bricoman in elkaar gestoken. Typisch voor deze editie 2016 is dat er twee versies van bestaan: de eerste is 442 pagina’s dik, de tweede 460. Dit betekende extra desktoppublishing werk voor ons prepress-team.

+