BROADCAST CONTENTPre-press

+45 000 Pagina’s per jaar

Technische deskundigheid, volledige internalisering van projecten, beproefde processen en efficiënte tools voor het beheren van de kwaliteit, de termijnen en de kosten.

16 grafici & desktoppublishers

Een ervaren en gespecialiseerd team voor alle printmedia (catalogus, POS-materiaal, pack…) voor een productiviteit zonder weerga.

Operationele uitmuntendheid

Kwaliteit staat centraal in alle projecten die ons worden toevertrouwd. We zijn altijd verbonden met de terreindoelen, en staan garant voor het slagen van uw activiteiten.

News

Foto’s – Leroy Merlin

Evolution heeft alle foto’s van de collectie 2016 uit de Leroy Merlin-catalogi “Ma cuisine”, “Ma salle de bains” en “Aménager & Profiter”, en ook voor de interieurgidsen “Et si…” en “Rénover et construire” genomen.

+

Foto’s – Tarkett

Tarkett, het merk voor vloerbekleding en parketten, verdeelt sinds vorige maand zijn catalogus bij de verkopers. Dit fraaie en strakke werkstuk, dat op dik papier is afgeprint, is een perfect eerbetoon aan de foto’s van Evolution, waarvan de studio alle foto’s uit de catalogus 2016 voor z’n rekening heeft genomen.

+

Catalogus – Bricoman

Voor het tiende jaar op rij heeft Evolution de volledige algemene catalogus van Bricoman in elkaar gestoken. Typisch voor deze editie 2016 is dat er twee versies van bestaan: de eerste is 442 pagina’s dik, de tweede 460. Dit betekende extra desktoppublishing werk voor ons prepress-team.

+