Projectcatalogus – Bricoman

Plaquet_AmeLivreOuvert+Couv

Ter gelegenheid van de opening van de 36ste winkel in Saint-Quentin (Aisne) vroeg doe-het-zelfketen Bricoman aan Evolution om een speciale catalogus op te maken. Er was volop inspiratie in te vinden met vernieuwende ideetjes voor de keuken, de badkamer en de bergruimte.

Het ontbreekt Evolution niet aan inspiratie! Van het creatieve ontwerp tot de uitvoering via de fotoshoot voor de producten en de beeldverwerking: alles werd door onze eigen teams uitgevoerd.
Ook onze tool Piivo kwam van pas voor het aangeven van de producten die op elke pagina gebruikt werden voor het realiseren van de weergegeven decors. Ook tal van ideeën werden door ons uitgevoerd.

News

Foto’s – Leroy Merlin

Evolution heeft alle foto’s van de collectie 2016 uit de Leroy Merlin-catalogi “Ma cuisine”, “Ma salle de bains” en “Aménager & Profiter”, en ook voor de interieurgidsen “Et si…” en “Rénover et construire” genomen.

+

Foto’s – Tarkett

Tarkett, het merk voor vloerbekleding en parketten, verdeelt sinds vorige maand zijn catalogus bij de verkopers. Dit fraaie en strakke werkstuk, dat op dik papier is afgeprint, is een perfect eerbetoon aan de foto’s van Evolution, waarvan de studio alle foto’s uit de catalogus 2016 voor z’n rekening heeft genomen.

+

Catalogus – Bricoman

Voor het tiende jaar op rij heeft Evolution de volledige algemene catalogus van Bricoman in elkaar gestoken. Typisch voor deze editie 2016 is dat er twee versies van bestaan: de eerste is 442 pagina’s dik, de tweede 460. Dit betekende extra desktoppublishing werk voor ons prepress-team.

+