Video en pers – Arlogis

Evolution ontwikkelde de nationale communicatiecampagne voor de lancering van het nieuwe imago van Maisons Arlogis vorige lente. Deze is opgebouwd rond twee assen: de gespecialiseerde pers en de bioscopen.
Sinds 1 december wordt een eerste spot van 20 seconden getoond in een vijftiental specifieke zalen in heel Frankrijk, evenals op de website en de sociale media van Maisons Arlogis. Daarnaast verschijnen er ook speciale bijlages in de zoekertjestijdschriften Logic-Immo en Visite-Immo.

Deze eerste golf rond het thema van de eindjeaarsfeesten loopt tot 15 januari en wordt gevolgd door een tweede luik dat op gelijkaardige wijze georganiseerd wordt.

News

Foto’s – Leroy Merlin

Evolution heeft alle foto’s van de collectie 2016 uit de Leroy Merlin-catalogi “Ma cuisine”, “Ma salle de bains” en “Aménager & Profiter”, en ook voor de interieurgidsen “Et si…” en “Rénover et construire” genomen.

+

Foto’s – Tarkett

Tarkett, het merk voor vloerbekleding en parketten, verdeelt sinds vorige maand zijn catalogus bij de verkopers. Dit fraaie en strakke werkstuk, dat op dik papier is afgeprint, is een perfect eerbetoon aan de foto’s van Evolution, waarvan de studio alle foto’s uit de catalogus 2016 voor z’n rekening heeft genomen.

+

Catalogus – Bricoman

Voor het tiende jaar op rij heeft Evolution de volledige algemene catalogus van Bricoman in elkaar gestoken. Typisch voor deze editie 2016 is dat er twee versies van bestaan: de eerste is 442 pagina’s dik, de tweede 460. Dit betekende extra desktoppublishing werk voor ons prepress-team.

+