Website – Potoroze

potoroze-605x340

Om de groei van zijn omzetcijfers te consolideren zit de online webwinkel Potoroze.com in een nieuw kleedje. De website is volledig vernieuwd met nieuwe functionaliteiten en een rubriek enkel voor zoekertjes.

Potoroze.com houdt vast aan zijn principes en stelt een selectie producten voor van een vijftigtal webhandelaars die prêt-à-porter, modeaccessoires, lingerie, handtassen, schoenen en cosmetica te koop aanbieden. Grootste innovatie is dat het via de ontwerptool “looks” voortaan mogelijk is verschillende artikelen virtueel te combineren. Zodra je je goesting hebt gevonden, kun je het resultaat delen met je vrienden die de combinatie kunnen “liken” of er commentaar kunnen op geven, waardoor het concept een sterkere sociale dimensie krijgt.

Andere innovatie is de rubriek met zoekertjes, het resultaat van een samengaan met de website “La friperie du coin”. Via de rubriek ‘Frip’potoroze’ kan elke gebruiker voortaan zijn eigen artikelen verkopen, een boetiek opstarten of vintage kledij op de kop tikken. En de rubriek is nu al een succes, met 20.000 advertenties die er maandelijks worden gepost!

Via de blog “Mon p’tit doigt m’a dit” blijf je tenslotte op de hoogte van de laatste tendensen en bovendien vind je er nuttige tips over mode en beauty.

News

Foto’s – Leroy Merlin

Evolution heeft alle foto’s van de collectie 2016 uit de Leroy Merlin-catalogi “Ma cuisine”, “Ma salle de bains” en “Aménager & Profiter”, en ook voor de interieurgidsen “Et si…” en “Rénover et construire” genomen.

+

Foto’s – Tarkett

Tarkett, het merk voor vloerbekleding en parketten, verdeelt sinds vorige maand zijn catalogus bij de verkopers. Dit fraaie en strakke werkstuk, dat op dik papier is afgeprint, is een perfect eerbetoon aan de foto’s van Evolution, waarvan de studio alle foto’s uit de catalogus 2016 voor z’n rekening heeft genomen.

+

Catalogus – Bricoman

Voor het tiende jaar op rij heeft Evolution de volledige algemene catalogus van Bricoman in elkaar gestoken. Typisch voor deze editie 2016 is dat er twee versies van bestaan: de eerste is 442 pagina’s dik, de tweede 460. Dit betekende extra desktoppublishing werk voor ons prepress-team.

+